Bastiaan Peters

Lid sinds: 2016

Type boot waar je in zeilt/bezit: Laser standaard

Waarom kom je graag bij de Doordrijvers?: Het zeilen en de gezelligheid. De competitie is op vrijdagavond; na een week hard werken helemaal ontspannen het weekend in.

Wat is voor jou typerend aan de Doodrijvers? Iedereen heeft hart voor de club. Ik had het niet gedacht maar ik ben er zelf ook hartstikke trots op om een Doordrijver te zijn. Er zeilen hele goeie zeilers mee en daar kun je enorm veel van leren.

Wat is je ervaring met het wedstrijdzeilen bij de Doordrijvers: Hoogtepunt van de week! Altijd mooi deelnemersveld en er wordt hard en fanatiek gezeild. In het eerste jaar zat ik ver achterin, maar schuif steeds verder op en dat is te gek. Maar waar je ook zit in het veld... je krijgt niks cadeau ;-) Na afloop is het ook altijd bere gezellig in de kantine.

Wat zou je aan potentiele leden mee willen geven? Als je van zeilen houdt is dit gewoon een fantastische club. Je zeilt voorin tegen de beste van het land, maar ook als je nog een hoop te leren hebt is het hier perfect. En de laser is de ultieme zeilboot.
 
bastiaan2
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020