Hoe ziet een verenigingsjaar er uit?

Gedurende een jaar zijn er verschillende activiteiten, tradities en evenementen. Omdat we bij De Doordrijvers alles met elkaar doen is bij een deel van deze activiteiten je aanwezigheid verplicht.

Het jaar wordt altijd feestelijk gestart met de nieuwjaarsreceptie begin januari. Traditiegetrouw bakken de mensen van de kantinecommissie zelf de oliebollen en appelflappen. 

In maart is de algemene ledenvergadering ook wel de jaarvergadering genoemd. Tijdens deze vergadering worden de samenstellingen van de commissies en het bestuur vastgesteld. Ook worden de prijzen voor het vrijdagavondklassement en de wisselbeker uitgereikt. 

Eind maart/begin april gaan de boten uit de loods. Op een zondagochtend dienen alle booteigenaren aanwezig te zijn om met elkaar de boten uit de winterstalling te tillen. Eind oktober/begin november herhaalt dit schouwspel zich in omgekeerde volgorde tijdens 'boten in de loods'.

Tijdens boten in/uit de loods wordt ook het water en de elektra op de huisjes aan/afgesloten en is het kampeerseizoen daarmee geopend/gesloten.

Het zeilseizoen wordt elk jaar in april/mei feestelijk geopend tijdens met het hijsen van de vlag, het zingen van het clublied, een woordje van de voorzitter en het eten van een gebakje. Aan de opening zijn ook altijd openingswedstrijden gekoppeld. Omdat deze wedstrijden vaak vlak voor het ONK laser Master zijn, is dit tevens een goede training voor de NK-gangers. Eind oktober sluiten we het seizoen af met de zelfde rituelen als bij de opening.

Ergens in het seizoen organiseert de vereniging een BBQ of diner. Een mooie gelegenheid om de competitie eens grondig door te spreken en bij te praten met je zeilvrienden.

 
etentje2
 

Agenda 2020

 Zondag 2 mei

Opening

X

 Donderdag 27 mei  

Algemene ledenvergadering

X

 Zaterdag 9 oktober  

Sluiting

 

 
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020