Duivekater

Middels onderstaand webformulier kun je je inschrijven voor de Duivekater op zondag 12 december 2021. Eerste start is om 10.30 uur.

Het is een clubevenement, dus alleen leden van WSV De Doordrijvers kunnen zich inschrijven. Mocht het evenement succesvol verlopen, dan kan volgend jaar gekozen worden om het evenement weer open te stellen voor open deelname en op te nemen in het wintercircuit.

Let op: De Duivekater wordt gehouden onder voorbehoud van omstandigheden naar oordeel van het wedstrijdcomité. Afgelasten kan tot 20 uur van tevoren. Vooraf inschrijven is derhalve verplicht.

Tevens zijn de dan geldende coronomaatregelen van kracht.

Toelichting leeftijdscategorie:
Deelnemers die de volgende leeftijd bereiken, of hebben bereikt in 2021:
<35, zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie u35;
35 t/m 44, zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie A;
45 t/m 54, zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie M;
55 t/m 64, zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie GM;
65 t/m 74, zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie GGM (alleen Radiaal);
≥75 , zullen worden ingedeeld in leeftijdscategorie L (alleen Radiaal).
Naar oordeel van de wedstrijdcommissie kunnen leeftijdscategorie-groepen worden samengevoegd.

Toelichting Relatienummer:
Je Relatienummer vind je online op Mijn Watersportverbond. Log in op https://www.watersportverbond.nl en kijk bij CONTACTGEGEVENS. Op het 'oude' pasje van het Watersportverbond is het je Lidnummer.

Toelichting betaalwijze:
Je kunt uitsluitend ter plekke betalen omdat pas 20 uur vantevoren wordt besloten of de Duivekater doorgaat. Dit kan dan contant of met een 'Tikkie'.

Privacy
Graag ontvangen we toestemming voor het openbaar publiceren van uitslagen met persoonsgegevens zoals vermeld in het Privacybeleid van WSV De Doordrijvers.

* Heb je bezwaar tegen openbare publicatie? Dan kun je dat gemotiveerd kenbaar maken door een bericht te sturen aan djirtsdew.[antispam].@doordrijvers.nl.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar het Privacybeleid van WSV De Doordrijvers. Het is hier in te zien: https://www.doordrijvers.nl.


Door op Verzenden te klikken, verklaar je het inschrijfgeld te zullen voldoen en verklaar je je op de wedstrijddag van de Duivekater te onderwerpen aan de 'Lokale Wedstrijdbepalingen en Informatie voor de wedstrijden in 2020 bij WSV De Doordrijvers'. Deze Wedstrijdbepalingen kun je downloaden van de website. Er zullen hiervan geen hardcopies beschikbaar worden gesteld. De banenkaart is wel in geprinte vorm incl. waterdicht hoesje gratis verkrijgbaar.

Beveiligingscode Beveiligingscode


Dit formulier is niet beschikbaar.

Dit formulier is niet beschikbaar.
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

        ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

        eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020