Koen Verhart

  • Lid sinds: 2009
  • Type boot waar je in zeilt/bezit: Laser Standaard (Masters)
  • Waarom kom je graag bij de Doordrijvers: Voor mij is een vrijdagavond of weekend dag bij De Doordrijvers een kleine vakantie. Het weekend wordt extra lang met een wedstrijdje op vrijdagavond met aansluitend een gezellige groep mensen napraten in het clubhuis. De drukte van de week is direct vervlogen zodra ik het hek van De Doordrijvers doorrijd. Nette kleding uit, comfortabele kleding aan en gezelligheid met sportieve zeilvrienden.
  • Wat is voor jou typerend aan de Doodrijvers? Het laagdrempelige clubgevoel. Iedereen is welkom, student, directeur of chirurg, veel of weinig te besteden, zodra je op de club bent heersen er geen rangen of standen. Iedereen komt om te zeilen, helpt elkaar en is geïnteresseerd in jou als persoon.
  • Wat is je ervaring met het wedstrijdzeilen bij de Doordrijvers. Ik kende de club al uit andere tijden toen we nog incidenteel een wedstrijd kwamen zeilen. Toen ik dichterbij kwam wonen wilde ik direct lid worden. Het wedstrijdzeilen op vrijdagavond of een weekendmiddag kost relatief weinig tijd of financiële investering maar er is wel competitie op niveau. Je kunt bij wijze van spreken het hele jaar op de club blijven en nooit ver hoeven te reizen voor een leuke wedstrijd. Of je nu net begint of in de Europese top rondzeilt.
  • Wat zou je aan potentiele leden mee willen geven? Ben je sportief, wil je graag zeilen met gezellige mensen om je heen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken om andere te helpen of mee te werken aan het opknappen van de club, meld je dan zeker aan. Je zult er geen spijt van krijgen en zeker voor jaren zeilplezier voor terugkrijgen!
 
koen-2e-foto
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020