Boten in de winterstalling en start werkzaamheden verbetering terrein en haven.

Geplaatst op 25-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Komende zondag 30 oktober hebben we weer onze traditionele “ boten in de loods”. We verwachten dan dat alle botenbezitters en huisjeseigenaren aanwezig zijn. Start 9.45 uur. Denk aan de wintertijd!!!! Als je verhinderd bent zorg dan zelf voor een vervanger en meldt dit op de email gnillatsnetob.[antispam].@doordrijvers.nl .

 Dit jaar wordt het iets anders dan andere jaren. We gaan immers ook starten met de werkzaamheden op het terrein en in de haven. Het plan is uitgebreid besproken in de ledenvergadering. Martin Koning is onze aannemer maar we gaan ook veel in zelfwerkzaamheid doen. We doen dus ook een dringend beroep op alle leden, om regelmatig te komen helpen om dit plan tot uitvoering te brengen. Hierover zullen jullie ook nader geïnformeerd worden via nieuwsbrieven en mails.

 Voor en naast de loods zal het gehele terrein op de schop gaan. Daardoor zal het de komende winter niet mogelijk zijn om de voordeuren van de loods te gebruiken. De schuifdeuren aan de voorzijde zullen op slot gaan en alleen de zijdeuren zullen de komende periode toegang geven tot de loods. Op de begane grond in de loods, gaan we deze keer dan ook de indeling van de boten voor de komende winter omdraaien. De grote boten die normaal gesproken achterin staan komen nu vooraan in de loods. We draaien de indeling dus om. Om ruimte in de zijloods vrij te houden, om daar te kunnen werken bij slecht weer, verzoeken we de zeilers, die deze winter willen doorvaren/trainen, om buiten hun boot te stallen. Graag zien we op de mail gnillatsnetob.[antispam].@doordrijvers.nl wie dat willen. Ook zullen we zoveel mogelijk boten in de balken gaan plaatsen.

Wij verzoeken alle leden om hun masten en zeilen op te ruimen en uit de balken te halen en zo nodig op hun boot te laten liggen. Ook andere spullen die in de loods staan moeten worden meegenomen.

 Een aantal leden is inmiddels begonnen met voorbereidende werkzaamheden. De T steiger is al gedeeltelijk gesloopt en van het bruikbare hout is er een  prachtig nieuw werkvlot gemaakt. Hiervoor onze dank.

 Martin Koning is onze grootste en belangrijkste steun om tot een goede planning en uitvoering te komen. Hij heeft zijn tijd hard nodig om het werk met zijn mensen in goede banen te leiden. Zijn er vragen over de werkzaamheden, kom dan naar de leden van de beheergroep (Hans de Kip, Marc van Wingerden, Piet Hendriks en André Brons) of stuur een mail naar reeheb.[antispam].@doordrijvers.nl. Wij proberen jullie dan zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Via een regelmatige nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van de voortgang. We hopen dat een ieder zijn of haar steentje deze winter kan en zal bijdragen zodat we komend seizoen een prachtig nieuw terrein met steigers en haven hebben.

Namens de beheercommissie,

André Brons 

Reageren

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020