Bereikbaarheid van onze vereniging tijdens werkzaamheden en infoavond

Geplaatst op 14-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is de Alliantie Markermeerdijken afgelopen mei gestart met de werkzaamheden voor de dijkverzwaring. Tot op heden gebeurde dit buitendijks.

Vanaf 2 oktober 2020 gaan de werkzaamheden ook binnendijkds plaats vinden. Dit zal grote gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van onze vereniging. Gedurende minimaal 2 jaar zal onze vereniging vanuit het noorden (Monnickendam, Marken, Uitdam) niet bereikbaar zijn voor al het verkeer. Om alle gevolgen en overige informatie te delen organiseert de Alliantie op donderdag 20 augustus van 19.00 tot 20.30 uur een digitale informatiebijeenkomst. Vanwege het coronavirus kan dit niet in de vorm van een fysieke bijeenkomst. Iedereen kan zich aanmelden voor deze bijeenkomst. 

In deze brief van de Alliantie lees je meer informatie over de werkzaamheden en het aanmelden voor de bijeenkomst.

 

LET OP!! Bovenstaande werkzaamheden maken geen deel uit van de eerder gecommuniceerde werkzaamheden aan de Durgerdammergouw. Deze werkzaamheden vinden plaats van 18 augsutus tot 2 oktober. Er is afgelopen week onduidelijkheid ontstaan over de bereikbaarheid van onze vereniging gedurende de werkzaamheden aan de Durgerdammergouw. Op dit moment hebben wij begrepen dat het mogelijk blijft om via Durgerdam naar de vereniging te rijden (in noordelijke richting). Rijden in omgekeerde richting, vanuit onze vereniging richting A10 via Durgerdam, is niet toegestaan. Amsterdam handhaaft het inrijverbod bij Durgerdam. Omdat ook de Durgerdammergouw is afgesloten dient men om te rijden via Monnickendam. Dit is een aardig eind om. Naar verluidt komt er een dezer dagen meer duidelijkheid of er een alternatieve route richting A10 komt. We proberen jullie op de hoogte te houden. 

Let dus even goed op de verkeerssituatie als je naar de vereniging komt. Dat scheelt iedereen hopelijk wat boetes en dan mis je de start van de wedstrijden niet! 

 

Met vriendelijke groet,

De Doordrijvers 

Reageren

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020