Martijn Ozinga in de ILCA7 en César Sierhuis in de ILCA6 beste Doordrijvers tijdens de Primavera (23 & 24 april) op het Kinselmeer. 

Geplaatst op 25-04-2022  -  Categorie: Algemeen

De Primavera 2022 werd gekenmerkt door veel wind. Dit zorgde ervoor dat bij aanvang van het evenement de helft van de ILCA7 zeilers de overstap maakte naar de ILCA6 met als gevolg, 9 deelnemers (de echte mannen) in de ILCA7 en 23 deelnemers in de ILCA6

 

Net als tijdens de twee eerdere 2022 evenementen op de Kaag en Loosdrecht verpeste Eduardo van Vianen (lid van WV Braassemermeer), ook nu weer het feestje voor de Doodrijvers door er met de 1ste prijs in de ILCA7 van door te gaan. Een zeer knappe prestatie om alle drie de evenementen op rij te winnen, met als gevolg dat sommige Doordrijvers hem hebben proberen te bewegen om lid van de Doordrijvers te worden. Tot op heden zonder succes voor zover gekend.

 

Ondergetekende mocht de 1ste prijs bij de ILCA6 mee naar huis nemen. Ik heb deze prijs opgedragen aan de belangrijkste leden van “het medisch team”  Joost Smeets, Hans Hoedeman en Karin Flierman die mij de afgelopen twee jaar weer dermate op hebben weten te lappen dat ik deze serie kon winnen.

 

De strijd om de 2de t/m de 5de plaats in de ILCA6 was tot het einde zeer spannend getuige het aantal punten in de eindstand. Jack de Rijk 2de met 23 punten, Han Hendriks 3de met 23 punten, Klamer Schutte 4de met 24 punten en Piet Bankersen 5de met 24 punten.

Niet onvermeld mag blijven dat de dames Dirma Eisenga (13de plaats ILCA6) en Marleen van Nes (18de plaats ILCA6) met de harde wind alle wedstrijden hebben gezeild.  

Voor alle uitslagen zie bijgaande Primavera uitslag.

 

De Doordrijvers gaan zich nu voorbereiden voor het Belgisch kampioenschap Laser Masters 21 t/m 23 mei 2022 in Oostende en het Nederlands kampioenschap Laser Masters 26 t/m 29 mei 2022 op de Braassem. Ondertussen strijden ze iedere vrijdagavond voor het vrijdagavond klassement.

César Sierhuis 

Reageren

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020