Wedstrijdkalender 2020 online!

Geplaatst op 06-01-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste zeilers,

 

De wedstrijdkalender staat weer online, hieronder een korte toelichting. 

  • wederom op 5 vrijdagavonden varen we een 2e race; deze telt niet mee voor het reguliere vrijdagavondklassement, maar de winnaar wordt bijgeschreven op de ‘race-2-plaquette’.
  • we varen 5 zondagmiddagwedstrijden en 1 zaterdagmiddagwestrijd die we dit jaar om 13.00 uur starten. Er waren geluiden dat het net wat krap was naar het einde van de middag toe, vandaar de keuze om 30 minuten eerder te starten.
  • de Wisselbeker is dit jaar op zaterdag 11 juli, met aansluitend de BBQ. Let op, de Wisselbeker start om 12 uur. Indien er geen 5 races kunnen worden gevaren dan wordt een andere dag aangewezen als dag 2 van de wisselbeker; alle races op die dag tellen dan mee voor de Wisselbeker.
  • we willen de sluitingswedstrijd dit jaar toch wat eerder in oktober houden en wel op zaterdag 10 oktober, gevolgd door vlag strijken en ’s avonds een diner. 

 

Ook dit jaar weer een Sharpie en Spanker Event. Dit vindt plaats in het weekend van 9 en 10 mei. Als je één of beide dagen wilt assisteren in het wedstrijdcomité, meld dit dan bij Johan Cnossen.

 

Ongewijzigd blijft dat voor het Vrijdagavondklassement de zeilkeuze per avond vrij is. We starten in 1 startgroep. Inschrijfgeld voor de Vrijdagavonden blijft € 4,-.

 

m.vr.groet,

Johan Cnossen 

Reageren

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

       ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

       eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020