(aangepaste) wedstrijdkalender 2020 W.S.V. De Doordrijvers

Dag        Evenement                                                                 Start

 

November

Zon 1              Boten in de loods                                                                      9.45 uur

 

 

  Toelichting

 • Er wordt op een aantal vrijdagavonden in juli ook een 2e race gevaren; deze telt echter niet mee in het reguliere ‘Vrijdagavondklassement’. Aankondiging hiervan vindt plaats op de vrijdagavond zelf. De winnaars van race 2 krijgen een eervolle vermelding op de ‘Race-2-plaquette’

 • Middagwedstrijden zijn toegankelijk voor alle klassen. De start is dit jaar steeds om 13.00 uur. De minimum deelname voor een aparte start per klasse is vijf boten.

 • Up/Down Races. Dit jaar worden er geen Up/Down Races georganiseerd. 
 • Dit jaar is de Wisselbeker op zaterdag 22 augustus, met de start om 12 uur en ’s avonds een BBQ. De Wisselbeker wordt opgemaakt voor de Laser Standaard en Laser Radiaal; er wordt dus in 2 velden gevaren met een een aparte start per klasse. Indien door omstandigheden geen 5 races kunnen worden gevaren, dan wordt een andere zondag aangewezen als dag 2 van de wisselbeker; alle races op die dag tellen dan ook mee voor de Wisselbeker

  Tarieven

 • Vrijdagavondwedstrijden en Up/Down Races: 4 euro; jeugdleden 2 euro.

 • Wisselbeker, Openingswedstrijd en Middagwedstrijden: 10 euro; jeugdleden 5 euro.

 • Primavera en Johan Stam Midwinterkampioenschap: 25 euro bij vooraf overmaken; bij ter plekke inschrijven moet contant 30 euro worden betaald.
 • De Seizoensaanbieding voor alle komende wedstrijden is 60 euro (m.u.v. Johan Stam Midwinter). Dat is dus een korting van 20 euro als je alle 10 vrijdagavonden en de 4 zaterdag- of zondag-wedstrijden zou meevaren. Overmaken kan op op rekening NL93 INGB 0006 2934 52 t.n.v. Wedstrijdcommissie De Doordrijvers o.v.v. ‘Seizoensaanbieding’ We willen graag deze aanbieding dit jaar extra bij jullie aanbevelen om zodoende ook minder cash te hoeven betalen/wisselen bij Irene aan de inschrijftafel. Alleen je ter plekke aanmelden is dan voldoende.

  Inschrijven

 • Voor de Primavera en het Johan Stam Midwinterkampioenschap kunt u zich d.m.v. een internetformulier op de website inschrijven. Klik bij ‘Wedstrijden’ op ‘Inschrijven’.

 • De voorinschrijving sluit om 22.00 uur op de donderdag voorafgaande aan het evenement.

 • Het inschrijfgeld dient uiterlijk om 23.00 uur van die donderdag te zijn overgemaakt op rekening NL93 INGB 0006 2934 52 t.n.v. Wedstrijdcommissie De Doordrijvers o.v.v. ‘Naam evenement’ en ‘Zeilnummer’.

  (Inter)nationale wedstrijden

                      
                             
 
 
 
 

Contact


 Adres

      W.S.V. De Doordrijvers

      Uitdammerdijk 14

      1026 CP Amsterdam (Durgerdam)

 Telefoon

        020 490 4563 

  E-mail

        ofni.[antispam].@doordrijvers.nl

  Website

        eitcader.[antispam].@doordrijvers.nl

 

Maps


 

Watersportvereniging De Doordrijvers

Onze adverteerders


 

 
 

 

 W.S.V De Doordrijvers 2020